De Bruyloft Verlovingsringen

Ik heb mijn verlovingsring zelf mogen ontwerpen van mijn man. Dankzij de configurator op de site van De Bruyloft Verlovingsringen kon ik exact bepalen welke ring ik het mooiste vond om mijn hele leven te koesteren. Met de acredo configurator kon ik gemakkelijk de breedte en kleur van de ring bepalen.

De Bruyloft Verlovingsringen

Hoe heb ik mijn eigen verlovingsring ontworpen?

  • Eerst en vooral hebben we samen beslist welk budget we zouden spenderen aan de verlovingsring. Het is namelijk de bedoeling van hem samen met mijn trouwring te blijven dragen.
  • Dan heb ik gekeken naar de verschillende opties die er zijn om uit te kiezen om je ideale verlovingsring samen te stellen
  • Daarna heb ik het model gekozen en de breedte van de ring namelijk 1,4 mm.
  • Als edelmetaal heb ik geopteerd voor een wit gouden verlovingsring met één klein diamantje
  • De persoonlijke gravure hebben we samen beslist namelijk het aantal jaar dat we samen zijn met onze voorletters van onze naam

De Bruyloft Verlovingsringen

Een eigen ontwerp is zoveel persoonlijker

 

Het ontwerp uitvoeren en laten smeden bij De Bruyloft

Met mijn ontwerp ben ik bij De Bruyloft Verlovingsringen geweest om deze te laten smeden en voor nog enkele kleine aanpassingen te doen. De ring zelf was volledig mijn eigen keuze en het ontwerp was hoe ik het wilde.